Drept penal - Avocati, consultanta juridica


Biroul de avocatura Cristian Diaconescu acorda consultanta juridica la cel mai inalt nivel si in ce priveste dreptul penal, multumita avocatilor calificati, ce au ales aceasta specialitate.

Avocatii nostri detin o experienta indelungata in cele mai variate probleme de drept penal, precum si cunostintele necesare reprezentarii dumneavoastra in fata instantelor de judecata.

– Fara sa trecem cu vederea vreun detaliu, ne ocupam de analiza atenta a fiecarei tipologii de infractiuni. Impreuna cu clientul asistat, convenim asupra celor mai potrivite strategii defensive.

– Va sprijinim in cauzele penale derivate in urma formularii plangerilor si reclamatiilor. Va sustinem si va asistam in cazul solicitarii de a aparea in fata instantelor, inclusiv la Curtea de Apel.

– Ne indreptam energiile si profesionalismul in scopul optimizarii (urgentarii) stadiilor procesuale. Cu noi, aveti certitudinea ca va asista un avocat penalist capabil sa va protejeze drepturile.

Despre dreptul penal


null
Ramura a dreptului public, este alcatuita dintr-un complex de norme ce descriu infractiunile si sanctiunile care decurg din ele;
null
Este legalizat de o serie de reguli ale caror functie este sa indrepte comportamentul condamnatilor in societate si sa-i reeduce;
null
Reprezinta un model de drept aplicat prin intermediul proceselor penale, caracterizat de aplicarea pedepselor si sanctiunilor.
null
Practicat de avocati penalisti, reglementeaza actele si faptele ce constituie o infractiune si care au consecinte penale.

Spete drept penal rezolvate

  • Consultanta juridica pe toata durata urmaririi penale si in toate stadiile procesuale, indiferent de instanta;
  • Punerea in practica a strategiilor si cailor de atac (ordinare / extraordinare) de-a lungul proceselor penale;
  • Redactarea plangerilor, precum si consilierea partilor civile constituite in cauzele penale.

Arii de activitate

  • Infractiuni impotriva persoanelor, patrimoniului public / privat si al institutiilor de administrare publica;
  • Incalcarea normelor de securitate / protectie si a masurilor de siguranta de la locul de munca al angajatilor;
  • Infractiuni comise de catre societatile corporatiste (falimentarea intentionata a companiilor).

Ai nevoie de consultanta?


Din partea avocatilor ai cabinetului de avocatura Cristian Diaconescu, exista implicare totala si in acest domeniu ceva mai ”sensibil”, indeosebi in asistarea victimelor infractiunilor.