Drept civil – Succesiuni, contracte, litigii, mosteniri


– Pentru a face fata cauzelor de drept civil, pentru a avea siguranta solutionarilor favorabile, va convine sa va adresati unui cabinet avocatura serios, cu experienta in acest sector.

– Acordam consultanta juridica si ne ocupam de orice gen de probleme, de la contracte, obligatii si drepturile reale ale persoanelor, pana la succesiuni si responsabilitate civila.

Avocatii biroului Cristian Diaconescu, intr-o continua perfectionare, nu inceteaza sa se actualizeze si sa se informeze in legatura cu modificarile aparute in codul de procedura civila.

– Pentru fiecare argument tratat, veti fi asistati pas cu pas de specialistii nostri. Inca de la primul colocviu, examinam cauza si cadem de acord asupra celei mai bune strategii de urmat.

– In perioadele imediat urmatoare, in mod constant, veti fi corect informati cu privire la evolutia cauzelor si la stadiile procesuale, totul desfasurandu-se in interesul absolut al clientilor.

Despre dreptul civil


null
Este un ansamblu de norme juridice (reguli menite sa disciplineze viata organizata) care reglementeaza raporturile private;
null
Ramura a dreptului privat, are rolul sa analizeze arii tematice referitoare la contracte, litigii, succesiuni si drepturi civile;
null
Regulile sunt comportamente de urmat sau de evitat, in scopul construirii unor relatii interpersonale pe cat posibil pasnice;
null
Intre parti exista egalitate juridica, chiar daca una dintre ele este reprezentata de stat (ca privat) sau de o persoana juridica.

Arii de activitate

  • Litigii – Asistenta in conditii de maxima urgenta, pentru protejarea persoanelor fizice;
  • Contracte – Redactari si revizuiri de contracte locative, de vanzare-cumparare, etc.;
  • Obligatii – Pregatiri contracte, recuperari de credite, executari silite in imobiliare, etc.

Spete drept civil rezolvate

  • Raspundere civila delictuala rezultata din accidente de circulatie sau de munca;
  • Boli profesionale (patologii ocazionale cauzate de prezenta unor factori favorizanti);
  • Diverse alte tipuri si forme de vatamare corporala rezultate prin abuz ori neglijenta.

Ai nevoie de consultanta?


Biroul de avocatura Cristian Diaconescu, gratie relatiilor de colaborare cu specialisti in drept civil, va poate oferi consultanta juridica personalizata si asistenta legala de exceptie in tot ce inseamna succesiuni, mosteniri, contracte, litigii si nu numai.